Nieuwe Leden

Wat?
Wie?
Waar?
Wanneer?

 

 

Ben je op zoek naar een snelle, intensieve sport in een gemoedelijke club waar sfeer en gezelligheid centraal staan? Dan ben je bij TTK Wilraco aan het juiste adres!

Tafeltennisclub Wilraco biedt een plek aan waar iedereen kan tafeltennissen binnen een gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer. Bij ons is het niet de bedoeling om zo goed mogelijk te worden, maar wel om zoveel mogelijk ‘fun’ te hebben. De centrale gedachten rond de club zijn dan ook plezier, gezelligheid en familiariteit.

De eerste twee trainingen zijn gratis waarbij je kan kennismaken met de club. Belangrijk om te vermelden is het feit dat er geen geleide trainingen zijn, maar doordat we tegen elkaar trainen leren we al doende van elkaar. Tijdens en na elke training kan je uitrusten van de sportieve inspanningen met verfrissingen tegen een zachte prijs waarbij je de leden en de club beter kan leren kennen.

Ben je al geprikkeld om eens te komen proberen? Lees dan zeker door!

 

 

Wat?
Wie?
Waar?
Wanneer?

 

 

Onze club huist zowel beginnende als gevorderde spelers. Deze mix aan vaardigheden zorgt ervoor dat er zowel recreanten als competitiespelers in onze club actief zijn. Iedereen met een sportieve ziel die minimum 16 jaar is, is meer dan welkom om eens te komen proberen en zich daarna eventueel bij de club aan te sluiten.

 

 

Wat?
Wie?
Waar?
Wanneer?

 

 

Ons lokaal bevindt zich op het volgende adres: Klaverbladdreef 1, 2660 Hoboken. Voor een uitgebreide routebegeleiding vanuit Antwerpen-stad verwijzen we je graag naar onze Lokaal-pagina.

 

 

Wat?
Wie?
Waar?
Wanneer?

 

 

Elke dinsdag vanaf 19u30 staan onze deuren open om een balletje te slaan. Tijdens de competitie – dat loopt tussen begin oktober en eind maart – kan er op minimum 2 en soms zelfs 3 tafels getraind worden, afhankelijk van hoeveel ploegen thuis competitie spelen. Tijdens het competitieseizoen durft het lokaal dan ook later open te zijn, soms zelfs tot na middernacht. Tijdens het na-seizoen zijn er bijna altijd 4 tafels beschikbaar om jezelf eens goed uit te leven, waarbij het lokaal tot 22u / 23u open is.

 
 
 

Nog enkele praktische zaken:
  • Belangrijk!: het is verplicht om sportkledij (= sportschoenen, short, T-shirt, etc.) te dragen indien je wil komen trainen.
  • Indien je nog geen eigen palet hebt, kan deze voorlopig in de club geleend worden.
  • Indien je beslist om je aan te sluiten bij ons bedraagt het lidgeld voor één seizoen 70 euro.
  • Een seizoen bij de club loopt van 1 mei tot 30 april.
  • Je kan je ten allen tijde aansluiten en op basis van het moment waarop je je aansluit wordt je lidgeld bepaald.
  • Elk nieuw lid krijgt bij aansluiting éénmalig een gratis en officieel club t-shirt.
  • Elk lid is verzekerd bij de verzekering van de club en bij het verbond waarin competitie gespeeld wordt.

Indien je interesse hebt om je palet op te rapen en vrijblijvend eens te komen proberen, verwijzen we je ook graag naar onze Contact-pagina.

 

Hopelijk tot gauw!

Het Wilraco-team

come to us